Årets mest sålda ljudbok! 

Märkta för livet är 2015 års mest sålda ljudbok! Helt otroligt! När jag släppte boken på eget förlag 2013 hade jag som mål att få vara med på en topplista någonstans. Och nu, två år senare, när Svensk Bokhandel presenterar de ljudböcker som sålde mest under föregående år hamnar Märkta för livet på första plats. Att toppa listan över årets mest sålda ljudbok är något jag är riktigt stolt över. Det är fantastiskt att så många vill läsa om den udda karaktären Jana Berzelius och jag hoppas att ni, underbara läsare, vill fortsätta följa hennes utmaningar framöver. Puss!       
  


Dela gärna!

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>